Onze PRODUCTIES

Play Video

SLIDECREW

In opdracht van Brandspanking produceerden we verschillende online video’s voor Slidecrew. Slidecrew is gespecialiseerd in ‘Presentation management and conference software’. Waarbij er nagedacht wordt vanuit de organisaties, sprekers en het publiek.

Play Video

GEMEENTE BREDA

In opdracht van Lincentives produceerden we samen met regisseur Symen Hoogesteger een portret video over de makersregling van de Gemeente Breda. Deze subsidie is bedoelt voor professionele makers met een thuisbasis in de gemeente Breda. Wij bezochten Guusje Beeftink, Mandy den Elzen en Joop Bongaerts om hen het hemd van het lijf te vragen hoe zij van A tot Z de subsidie hadden aangevraagd en wat zij daarmee hadden gedaan.

Play Video

Limousin Culinar

Een moodvideo als kennismaking met Limousin Culinar, een eigen merk Limousin rundvlees uit de regio Twente van Chefs Culinar. Een merk waar ze waanzinnig trots op zijn en 100% achter staan. Door de ideale leefomstandigheden te combineren met een speciaal voedingsprogramma, is het vlees bijzonder smaakvol en mals, mooi rood én perfect gemarmerd. Er is zo veel meer te vertellen en dat kun je proeven! In samenwerking met regisseur Robin Zom.

Play Video

Axians

Axians is een IT oplossing met de nieuwste technologieën voor bedrijven. In samenwerking met Concept God produceerden we samen deze brandvideo voor Axians. We combineerde de krachten en gaven een filmisch beeld aan het creatieve script van Concept God.

Play Video

VAN MOSSEL

Creëer een online contentcampagne die niet alleen de kwaliteit, kennis en kunde laat zien van Van Mossel Autoschadegroep, maar ook direct een wervende werking heeft op jonge monteurs. We schreven het concept “Maak het bij, Van Mossel Autoschade” en filmden op de meest uiteenlopende onderwerpen op locaties door het hele land. Van de digitale scan in de nieuwe High Tech locatie in Rotterdam tot een lakschade bij de Audio Dealer in Tilburg.

Play Video

BCC

Door de lockdown werd het niet alleen lastig voor klanten om de winkels te bezoeken, maar óók om medewerkers te trainen in de ontwikkeling van nieuwe producten. In samenwerking met TWIZE creëren we een volledig nieuw online trainingsplatform, vol met productvideo’ waarin aangesloten leveranciers, ieder hun eigen presentatie van nieuwe producten gaven.

Play Video

FUTURE DOME EVENTS

Evenementen op een unieke locatie in Breda, namelijk de Koepelgevangenis. Online uitnodigingen, aftermovies, exclusieve feesten en partijen. Voor FutureDome Events werken we al vanaf de start en maken van elke productie een feestje. Zowel vacaturevideo’s voor FutureDome Evens als video’s voor opdrachtgevers.

Play Video

VIER HOOG

Bij Vier Hoog Breda en Zevenbergen valt er altijd wat te vieren. Pull Productions produceert zowel social media content als vacature video’s voor Vier Hoog.

Play Video

KEUKEN KAMPIOEN

In opdracht van Scheepens Reclamebureau produceerden we online video content voor Keuken Kampioen. Informatieve video’s voor klanten die meer uitleg gaven over de diverse mogelijkheden tijdens de sluiting van de Keuken Kampioen winkels. Maar ook een serie interne video’s om personeel te enthousiasmeren over nieuwe bedrijfsontwikkelingen, het groepsgevoel hoog te houden en de verschillende filialen te informeren. Zowel voor de interne als externe doelgroep, dachten we mee van concept tot aan creatie.

Play Video

Chefs Culinar

Een video, voor de heropening van de horeca in 2021 na de lockdown door de pandemie. Geproduceerd in opdracht van Chefs Culinar om alle chefs succes te wensen voor het nieuwe seizoen met een ‘Verse Start’.

Play Video

Breda is er voor jullie

De eerste lockdown voelde als een mokerslag. De normaal zo bedrijvige stad, lag volledig stil. Lamgeslagen. De horeca, winkeliers en andere ondernemers zaten in zak en as en deden hun best om hun hoofd boven water te houden. Samen met Boost Productions nam Pull Productions de taak op zich om de stad te mobiliseren om lokaal te kopen en de ondernemers een hart onder de riem te steken. Met behulp van een enorm aantal bekende

Play Video

QUARANTAINE SESSIONS by DINA

Na het overweldigende succes van video ‘Breda, is er voor jullie’ besloten we dat ook het niet-uitgaande publiek in de pandemie wel een morele borst kon gebruiken. In samenwerking met Dina van Diest organiseerden de Quarantaine Sessions. Een virtuele vrijdagmiddagborrel op de meest unieke locaties in en rond Breda zoals: Van STRND, More-Itz, Tres Art, Breda Airport, KMA en de Koepelgevangenis. Deze Quarantaine Sessions kon je live volgen via een stream op de socials en zijn later ook gehouden o.a. bij KPN en Nederland en Duitsland.